Fórum
2 Hruza: Musím ešte raz reagovať, lebo sa to týka mňa. Vy dobre viete pre koho robím a určite dotyčného už nebudete presviedčať o EAW a podobných systémoch. Taktiež dobre viete, aké obraty u Vás robí a keby bolo to EAW taký zázrak, tak ho určite má a dovolím si tvrdiť, že v dosť hojnom počte, ale pravda je inde. Keby sme mali toľko času, čo nemáme, tak by som ho snáď aj nahovoril na priame zrovnanie trebárs aj so 760-kou, ale to je asi vo hviezdach. Prečo T-Servus kupuje d&b a nie EAW ??? A reklamný kolovrátok by sa dali nazvať aj tie Vaše príspevky, ja iba reagujem na niečo čo funguje a čo mi prešlo cez ruky to mi už nikto nevezme :-)) No stále trvať na EAW 730 ako na niečom výnimočnom mi pripadá trošku ako polievočka pre nováčikov. Ja som ročník 1974, ale toto by som asi nedokázal tvrdiť. Iba ak v súvislosti napr. s cenou, alebo váhou proste vždy v porovnaní s xx. Pekný večer.
2 Hubert: Ja som niečo priznal? Iba ak to, že mi už môže hocijaký dealer na svete tárať jeho superlatívy na ním predávaný tovar a aj tak si pri výbere vyskúšam aj konkurenčné produkty a potom sa rozhodnem čo kúpim. Tak isto bolo aj s KUDO, ale to som nekupoval ja ale p. xx a tak som sa popri zviezol a natestovali sme toho toľko, že nám stačilo na rozhodnutie sa pre L\\\'a v podstate veľmi málo. A už sa asi opäť opakujem a p. Hruza ma zase označí, že točím kolotoč :-)) Nebojte sa \\\"Prodensáci\\\" aj keď občas máme rozdielne názory ja Vám stále fandím a nakupujem prevažne u Vás a SOM SPOKOJNÝ aj s prístupom p. HRUZY. On je proste tvrdý profesionál a má aj výsledky.