Fórum

25.09.2007 09:16
#29377 detail odpovědět

Jasně. Očekávám, že mě zde budete drtit a ti hrubější i nadávat...občas i někomu z přímé konkurence ujedou nervy a použije slova jako ksindl a zmetek i v přítomnosti manegementu výstavy. Třeba v okamžiku, kdy se mi podařilo prosadit zkrácení výstavy ze 4 dnů na 3 dny, nebo losování ohledně hraní v kinosálu při Huvelu. Taky hodně lidí štvalo, že děláme na obrovském prostoru na výstavě Muzika předváděčku 50 beden a že naše prezentace trvaly během Muziky celkem více než 21 hodin. Konstatovat to, že Dudovci práci ve čtvrtek dost podcenili a hráli zbytečně nahlas a zvuk byl nepříjemný, to by uznal každý, kdo tam byl. Konstatovat, že X-treme v nabídnuté sestavě neměl absolutně šanci uspět je také jenom konstatování, žádné emoce. Práce, kterou odvedl Kuba a parta lidí z TD PROMO byla špičková. Dorazila všechna slíbená technika a vše fungovalo a vypadalo jako opravdová prezentace EAW. Romane, jsi jistě znalec poměrů a tak taky víš, proč T servis končí s L-a. Jistě víš, jakou situaci ve světě vytvořil jejich revoluční system KUDO a kolik lidí po Evropě s L-a. praštilo a přešlo jinam. Když přichál L. acoustics na trh v CZ, tak distribuci postupně odmítl PRODANCE jako 1. oslovený a potom i Zdeněk Otava Pragosound. Jsem rád, že jsem to nevzal. EAW je pro nás obchodně daleko zajímavější a nabízí lepší perspektivu. Pochopíš po vydání nového ceníku. Tvoje poslední věta.,..ANO, souhlasím. Byli jsme s EAW jednoznačně nejlepší. Máš pravdu, že to nic neznamená. Slyšelo to jenom pár lidí. Při předchozím srovnání při nákupu TD PROMO to slyšelo jenom pár lidí a 1 se rozhodnul a o to nám šlo. Nejsme TESCO a neprodáváme limonády a červený vrtačky. My jsme PRODANCE a....snažíme se....