Fórum
Aha, tak ona se tam objevuje jenom 16ohmová verze (která opravdu na skladě není) a 8ohmová pro eshop vůbec neexistuje (ačkoli jich máme dost). No třeba to má nějaký dobrý důvod, který já neumím pochopit, zrovna jako jsem nedokázal pochopit, když zmizely najednou všechny bedny EMC a eshop hlásil, že nejsou, jenom proto, že se ve výrobě reklamoval špatně přilepený koberec u mříže. to je nad možnosti lidského mozku, leda snad programátor by to mohl pochopit :-) Anebo proč já musím čumět na obrazovku plnou tří nul vedle sebe, občas přerušených nějakým skutečným údajem o stavu nebo ceně něčeho (který je v tom šumu špatně vidět) a nemůžou ty nuly být nahrazené prázdným místem, pomlčkou, lomítkem, prostě čímkoli na první pohled rozeznatelným od skutečného číselného údaje. Někdy mám pocit, že ze spolupráce s chytrými stroji se opravdu blbne, jak říkal Vaculík. Teď jsem si to spočítal, najednou těch nul trvale vidím asi 500 a minimálně 95% z nich nenese vůbec žádnou informaci, jenom škodí při práci, ničí oči, stresují myslícího člověka. Proč jsou počty kusů na desetinná místa ???