Fórum

13.09.2007 03:43
#29121 detail odpovědět

Tak to by bylo docela zajímavé, ale bohužel mně dostupné účetnictví sahá jen asi 18 měsíců zpátky a navíc z něj s přehnanou horlivostí automaticky mizí modely, které se právě přestaly vyrábět, takže "nevidím dozadu daleko a některé věci jsou učiněny neviditelnými, i kdyby byly těsně za mnou". Už jsem se to pokoušel změnit, ale nějak si asi všichni ostatní myslí, že je to v pořádku a "kupředu levá" :-) Prodává se ale skoro všechno, k favoritům kupodivu nepatřily jenom RMX2450, 1450, ISA450 , ale i PL236, PLX1804, PLX3602, PL4.0 a dost neuvěřitelně už i PL380. Argument nebo otázku o "běžném konzumentu hudby" neberu vážně, nic takového neexistuje o nic víc než "běžný producent hudby" nebo dokonce "běžný kytarista". Já když vidím, že polovinu stránek v jednom nejmenovaném periodiku (nakonec v druhém taky:-) zabírají jenom celostránkové inzerát a jiná píárka, které mají tyhle lidi přesvědčit, že si prostě MUSÍ koupit další kytaru a krabičku a kabel a trsátko a řemen, které ohromně podtrhnou jejich talent a osobitost a zvětší jejich přínos Světové Kultuře (anebo si budou sami aspoň chvíli připadat jako Steve Vai, či Zakk Wylde), tak tam nikde není ani náznakem zmíněno, že naprostá většina těch kupců jsou taky jenom nějací "obyčejní lidé", pro které je v podstatě dost dobré cokoli.