Fórum

Česťa
13.09.2007 01:14
#29116 detail odpovědět

to Hubert:Tvůj odkaz na téma zesilovače mi přišel velmi výstižný a opravdu ho nemohu nechat bez odezvy na rozdíl všech těch,kteří by měli na místě odezvy být. :o) Vezměme to \\\"selským rozumem\\\" pro všechny lidi a bez rozdílu,co se tady sejdou. Ti,kteří si koupí \\\"první reproduktor až po lidi,kteří mohou se svým aparátem zvučit cokoliv u nás\\\". Co vlastně máme k dispozici? To,co vyčteme z manuálů,které nám předloží prodejce a jim dodavatelské firmy. Oč je RMX 2450 se svým výkonem horší než PL 224? Za jeden PL224 koupím dva RMX 2450,v manuálu působí v podstatě stejným dojmem(až na tu váhu)a přesto,když se budu ptát na RMX,dostane se mi odpovědi,že kupovat to nejlacinější od QSC nemá smysl,i když v nabídce se jedná o spolehlivý produkt,který kvalitou předčí vše ostatní ve \\\"své\\\" třídě! Tak to by mělo být super,ne? Lidé znalí budou mluvit jinak,jiná technologie,generace nově nastupující techniky,zvuk o něčem jiném,ale co na to laik? Možná by to chtělo zatlačit na dodavatelské firmy,aby jejich testy byly poněkud konkrétnější a srozumitelnější,(názor na to,že AB třída hraje lépe ve výškách mi nic moc neříká,kolik je těch,kteří začínají vědí,o čem je řeč..) Zkrátka Huberte,každého z nás něco sere,ale mám pocit,že každá firma se snaží chválit a prodat své,zákazník sedí bohužel až na konci chvostu a pak se stane,že po nákupu tiše pláče a buší hlavou do zdi..Tohle zase nepřijde fér mě.. Myslíš,že se s tím dá něco udělat?