Fórum
Ahoj Huberte a hezký den. Vím,že máš v hodně věcech pravdu,ale zkus se vžít do situace člověka,který ze dne na den přišel o aparát a pódiovku,paradoxně na Vánoce,celou plesovku před sebou a nemáš ji na co odehrát. Oslovíš kamaráda,který ti neváhá půjčit cokoli,aby jsi mohl hrát a představí ti aparát,který mě osobně posadil před šesti lety na zadek a půjčí ti ho na měsíc na vyzkoušení.Cena není sice malá,ale dobře to hrálo,a hlavně i tam,kde před tím nikdy a nikomu. Zajímalo by mě,kdybych Vás znal v té době,jestli by jste mi udělali podobnou nabídku. Jinak já s MusicData nečadím a ani jim nedělám reklamu,pouze tím,že když se mě někdo zeptá,kde jsem pořídil aparát,tak po pravdě odpovím. Co se RAMSY týče,mě zůstaly na monitory,vcelku ke spokojenosti,jen pár známých někde pořídilo či slyšelo RH Sound a prohlásili "hraje to tak jako ty RAMSY,co jste před lety dovezli". Nekomentuji,nemohu posoudit,ale ten ušař by možná neškodil. :o) Ještě mám dotaz,pokud lze na něj tímto způsobem odpovědět,asi jste na PS něco vychytali,docela by mě to zajímalo a hlavně ta náhrada té 15",vím,kolik za ni účtují ve "značkovém servisu". Díky moc za čas.Česťa.