Fórum

Petr V.
26.08.2007 11:24
#28726 detail odpovědět

Mám jeden kus,což zatím bohatě stačí. U zesilovačů té nejvyšší výkonostní kategorie a porovnatelným výkonem se rozdíly dost těžko hledají, sebou jsem měl na porovnání jen 2xPL4. U \\\"riderové trojky\\\" -LAB Gruppen, Camco a QSC ,bych spíš koukal na spolehlivost a cenu,nikdo z nich nepustí do světa nic ,co by zvukově kulhalo za konkurencí.
Hráli jsme na místě s trvalým podpětím,PL380jsem zapojil na zásuvku jištěnou 16A, nic nevypadlo.
Mnohem důležitější je ,ale že vlastní charakter zvuku je prakticky nedotčený měkostí sítě. RMX 5050(4050) při tomto napájení dost \\\"huhňají\\\" (PL4.0 o trochu míň) a pokud bubeník spustí na dva šlapáky a do toho basa,mizí hutnost a zvuk se sleje. U PL380 drží pořád pevné kontury,bas je velmi hutný a nástroje jsou rozlišitelné, což je cílem při zvučení - kolega to charakterizuje, \\\"že to furt sedí na pr..li.Když jsem měl půjčený FP6400 choval se také tak,ale bylo to v jiném prostředí a tvrdší síť.
PL380 hrála do 2x2ohmy( 8x LF18G400), hřála velmi málo,ale z toho bych zatím nic neodvozoval, venkovní teplota byla cca 18st a dost vysoká relativní vlhost (rosný bod jsem nezjiš´toval).
Na nějaké celkové závěry je po jedné akci brzy, mám venku ještě asi 6 akcí,tak i zkušeností bude víc.Zatím hodnotím jednoznačně pozitivně ,až na tu modrou LED u indikace zapnutého stavu,to je tedy hnus Velebnosti,tu si mohli odpustit:-))