Fórum
Tak jsme dneska (ne)hráli na festíku v Holýšově (předčasně ukončeno pro déšt), ale když jsem tam tak seděl, styděl jsem se za celej českej národ: KUDO - zvuk za milióny, z toho chroptí blbě smíchaná kapela WALDA BAND, která neumí zahrát a falešně zpívá neuvěřitelnou srágoru, snad by se to dalo ironicky nazvat Country-Metal. Na to svítí osvětlovač, kterej neumí nebo nemá zájem ani zastavit chase s koncem písničky, natož aby šel s rytmem. Na supportu visí nějakých 20 moving heads opět za nějaký ten milionek a všechny synchronně kývou tiltem - opravdu náročný shape, na to je ten Avolajt potřeba. A vesničtí motaláci (= metaláci, kteří se po hojném požití motají) do toho spokojeně řvou a hrozí... (Nemám vůbec nic proti metalu, vyrost jsem na Maidnech, Acceptu a Metallice, ale někdo to musí umět složit, zaranžovat a zahrát!) Ach bože, český venkove, kdy už vyrosteš z těch svých Brutusů, Keksů a Sifónů??? - A kdy studenti právnické fakulty UK konečně přestanou posloucht Kotvalda a Michala Davida? Přece to není tím, že jsme na východě - co třeba takoví System Of A Down nebo Rammstein? Proč u nás máme pořád nanejvýš Kabát, což je , upřímně řečeno, taky jenom vesnická tancovačka zbytnělá do obludných rozměrů... Sorry že jsem se tady takhle vykecal, ale mám z toho trochu depku - techniky už je v Čechách hafo, ale mentálně k nám ten západ nějak pořád nedorazil.