Fórum
2Hubert: Pracujem na nejakych odposluchoch s 2x10" + 1" s uz davnejsie preberanym zvukovodom (predbezne som rozhodnuty pre 9090), drajver bude DE25 (pocul som, a nechcem nic ine!). Ohladom 10" zhanam nieco s vacsim zdvihom, nakolko bednicky planujem pouzivat aj ako "hlavne" pri akciach v mensich (a najmensich) priestoroch (bez subu) (samozrejme kvoli basom bude obetovana celkova citlivost). Vytipoval som si asi 4 modely s toho 2ks B+C s ktorych som bol viacmenej skoro rozhodnuty rep 10hpl64. Vcera som to vsak nahadzoval do nejakej simulacie a ostal som dost prekvapeny s udajov: Hc 12mm, Hg 8mm = Xmax- +-4mm, Xvar +-5,5 !!!! ..tie Xmaxy s Hc/Hg nejako nesedia!! ..pozeral som napriklad aj dalsich vaznych favoritov - BC10PS26, Beymu 10G200 a tam je samozrejme vsetko v poriadku. Takze ak mas na to nejake vysvetlenie, pripadne vlastne merania/poznatky...??.. Pozeral som ze podobna (vacsia ci mensia) nezrovnalost medzi Xmax a Hc/Hg je pri vsetkych hpl-kach!
Je mi jasne ze dva neskor menovane menice su skutocne 10" basaky z vysokym zdvihom a ze by boli na danu aplikaciu najlepsie, ale laka ma samozrejme usetrenie na hmotnosti (pri dvoch menicoch je to 8kg na sustavu! - prenasane to bude casto!) Je to hplko na basoch aspon trochu porovnatelne s trebarz 10ps26-tkou???? (podla x-max je, ale podla Hc/Hg ani nahodou!) (mensia cievka/zatazitelnost pri hpl by mi az tak nevadila) ..nechysta BC doplnit sortiment o 10hpl76???? (neodym z 3"cievkou a vyzsim zdvihom) - Ak by to bolo v nejakom "nie velmi vzdialenom" case, tak by som mozno aj pockal. Bedynky by som rad daval dokopy pocas dlhych zimnych vecerov - peniazky su uz taktiez nachystane)
vopred dik.
2Sendy: tych alpsov potrebujem asi 20ks :-))) ..mojho "odavatele Vestaxu do zadnice nakopat" nemozem, nakolko v dobe ked som to kupoval, sa v Sk dali oficialne kupit akurat tak nejake Geminy a nejake shitove BST, ktore vozil igor malovec a tusim niekto este predaval american Dj - co uznas sam - znamenalo jasny individualny dovoz niecoho aspon trosku lepsieho z osterajchu :-(
..potrebujem samozrejme stereo. "Mono casti pultu" (mikrofonne vstupy) pri svojej praci nevyuzivam - takze tie ani menit netreba :-))))
2jardo: myslim na teba.. pracujem na tom aj ked cez tyzden som nestihol ale vekand mam volny, takze v pondelok by som cosi poslal. :-)