Fórum
No, začalo ho moje upozornění, že bych na vyšší kmitočty, kde není potřeba víc než pár set W (šlo o 8" a 1,4" drivery) dával přednost o něco levnějším a o něco slabším zesilovačům QSC v AB třídě, oproti obvyklejší a v poměru cena/výkon výhodnější třídě H. Myslím si to stále, např. P. Vinš tady uvedl, jak asi velký ten rozdíl na ucho je (rozeznatelný na hodně dobrém aparátu) a to je zhruba všechno, co má pro mne smysl řešit. Samozřejmě bych (jako každý, kdo se tím nějak zabývá) byl hodně rád, kdyby se mezi technickými parametry objevoval jeden, který by krásně kvantifikoval, jak moc dobře ten který zesilovač hraje anebo kdybych aspoň věděl, jak to spolehlivě a opakovaně jde naměřit, jenže v to už ani nedoufám :-). Nezabývám se ani žádnými hajendovými záležitostmi, takže věci typu "nejlepší bez ohledu na peníze " mne úplně míjejí a abych řekl pravdu, tak od určité úrovně kvality zvuku mi přijde jako smysluplnější zvyšovat spolehlivost, snižovat váhu, spotřebu, cenu atd. a ty prachy použít na jiný článek, který se stal tím nejslabším.