Fórum

27.06.2007 12:53
#27489 detail odpovědět

Aleš: Naštěstí to u lepších hudebních produkcí moc často neprojde. Ale také mi u poměrně specifické ozvučovačky před 3 lety přebrali kšeft místní dýdžejíčkové s omnišrotíkama. Pravda, mluvené slovo na III. nádvoří JH zámku jsem do té doby téměř 10 let ozvučoval baterií osmi reproduktorových sloupů, nakloněných zhůry, v úrovni druhých arkád. Ale sloupy právě díky směrovosti a centrálnímu seskupení umožnili v tomto dozvukově problematickém prostoru relativně slušnou srozumitelnost i při značné hladině okolního hluku a povykování Majálesových studentů. Hudba pak šla již ven z klasického PA. Samozřejmostí byly odposlechové okruhy na 1. (nižších) arkádách pro projevy králů a hlavně porotu, jelikož by zde nebylo jinak slyšet téměř nic. Výstupy pro videozáznamy byly rovněž samozřejmostí. A myslíš, že to moji, tuším o tisícovku levnější nástupci takto řeší? Kdepak, dole před davem chrčí dvě 200W bedničky, sotva ozvučující první křepčící řady. Odposlech na arkádách se pochopitelně také nekoná a tak porota zhruba dle povyku obecenstva dole rozhoduje výsledek. Ale ono je to asi jedno, protože oproti organizaci této akce, kdy se před 10ti lety studenti ještě snažili dokázat svoje organizační schopnosti a profesionalitu, se dnes jde jen nezávazně vyblbnout a vykřičet. A ti DJ jsou samozřejmě pro tyto teenagery dnes pochopitelně známější, jelikož se s nimi při pravidelných návštěvách diskoték setkávají. Již pomalu dnes přestávám nabízet s předstihem své služby místní studentské samosprávě. Ale naštěstí pro mne, jde tady celkem o prd.