Fórum
Bohužel mi dneska nechodí spojení do firmy, takže nemůžu zkontrolovat sklad, kolik těch 15" opravdu máme, další dodávku odhaduji asi za čtrnáct dní. Tak český návod na d.2 jsem v databázi taky nenašel, upozorním příslušná místa a snad se někdo s radou ozve. Nechce se mi pátrat po tom, co mají nějaké 18soundy dělat a kolik mají stát, jestli se ti tak líbí, tak si je objednej v Holandsku anebo na Slovensku, tamní distributor má na starosti i Českou republiku. Pokud se nemíníš takhle drbat levou rukou za pravým uchem, tak si vyber z našich reproduktorů, v tom můžu pomoct, pokud budu vědět třeba rozpočet nebo použití, požadavky na příkon, vyzařovací úhel atd. Máme takových věcí odladěných mnoho desítek a docela určitě důkladněji, než oni. Krabici můžeš samozřejmě klidně udělat podle nich anebo podle kohokoli jiného, doporučil bych ale něco, co se OPRAVDU ÚSPĚŠNĚ VYRÁBÍ, objem a ladění basreflexu, otvor pro hornu atd. se dají obvykle upravit podle konkrétních reproduktorů. Obojí ovšem :-), nevím jestli není hloupost si mezi ty lehké zesilovače zase přikoupit RMX ? Většinou je to už jednosměrka, jak si člověk koupí první zesilovač bez trafa, tak už jejich počty jenom omezuje...