Fórum

25.06.2007 00:02
#27403 detail odpovědět

Bohužel mi dneska nechodí spojení do firmy, takže nemůžu zkontrolovat sklad, kolik těch 15" opravdu máme, další dodávku odhaduji asi za čtrnáct dní. Tak český návod na d.2 jsem v databázi taky nenašel, upozorním příslušná místa a snad se někdo s radou ozve. Nechce se mi pátrat po tom, co mají nějaké 18soundy dělat a kolik mají stát, jestli se ti tak líbí, tak si je objednej v Holandsku anebo na Slovensku, tamní distributor má na starosti i Českou republiku. Pokud se nemíníš takhle drbat levou rukou za pravým uchem, tak si vyber z našich reproduktorů, v tom můžu pomoct, pokud budu vědět třeba rozpočet nebo použití, požadavky na příkon, vyzařovací úhel atd. Máme takových věcí odladěných mnoho desítek a docela určitě důkladněji, než oni. Krabici můžeš samozřejmě klidně udělat podle nich anebo podle kohokoli jiného, doporučil bych ale něco, co se OPRAVDU ÚSPĚŠNĚ VYRÁBÍ, objem a ladění basreflexu, otvor pro hornu atd. se dají obvykle upravit podle konkrétních reproduktorů. Obojí ovšem :-), nevím jestli není hloupost si mezi ty lehké zesilovače zase přikoupit RMX ? Většinou je to už jednosměrka, jak si člověk koupí první zesilovač bez trafa, tak už jejich počty jenom omezuje...