Fórum

01.09.2004 10:17
#2739 detail odpovědět

2 Hubert: Mas pravdu no na Powerlight 6-9 nemam a to ma byt nahrada za 2 kusy BV2000, ktore idu 2x1000/4Ohmy aj ked tam uz bude asi mensia dynamika a damping pri 2Ohmoch no su akcie na ktorych je potrebne mat nieco svetovo zname aj ked len QSC RMX no staci ked je tam ta nalepka QSC a uz je pokoj, keby tam bolo napr. BV tak budem pocuvat nezmysly o tom aka je to sunka atd. a pri tom tie koncaky su dobre a idu mi uz asi 10rokov bez chyby no obcas prestane svieti LED-ka, ktorej odpadnu privody, ked sa s tym obcas buchne, ale to je jedina vada. Vsak aj Crown 5002VZ som mal pozicany a islo to bohove s tymi 8x18" aj ked daval "iba" 2x2500/2Ohmy. Ozaj raz sme robili akciu v Liberci a zvuk tam robila firma Soundservis a mali tam 8xVSX na strane a cim myslite to krmili? Jeden Macrotech 5000 a 2x4 18" na koniec paralelne. Vsak konce nestoja par korun a ked to hra dobre aj do dvoch preco nie ide o to vyuzitie koncaka. Preco nevyuzit rezim do 2Ohmov ked je ten koncak na to robeny a impedancie bedni neklesnu pod 8Ohm. Iba vtedy by to malo opodstatnenie ked by bedna co ma 8Ohm mala niekde cca 6ohm tak to je ina kava. Takze zatial musi stacit koncak jeden a ked pritecu peniazky tak sa kupi druhy a je to. Ti ktori spominane RMX-ko mate piste ako to prasi na basoch v nizkej imp. 2-2,6 ohmu. Diky.