Fórum

31.08.2004 11:32
#2731 detail odpovědět

Technik: Uz sa ti stalo na Driveracku 260 od DBX ze ti zrazu vsetko zamrzne a na displayi je napisane Error please push reset button? Tak a to je masina za skoro 50000! A dokaze si zblbnut s kludnym svedomim, takze nie je vsetko zlato co sa blisti...
Ad Behringer Driverack: Neviem preco mate problem s limitermi, vsak staci stiahnut novy firmware 1.16 a problem je fuc a vylepsili aj moznost pridania filtrov ked ste mali cca 12% na filtre tak po flashnuti noveho firmwaru mate asi 27% podla pouzitej strmosti filtrov. Ja ho mam asi 10 mesiacov a jediny problem bol s konektormi vzadu no preletoval som tam nejake kostry a je to uz v pohode. A pri cenach ktore p. Hruza proklamuje to uz pomaly nebude mat vyznam kupovat, pretoze sa da za dobru cenu kupit kvalitna znackova masina aj ked aj DBX je znacka no sekne aj s ich vecami obcas a mozno aj BSS, EAW atd. vsak nikto nie je dokonaly ide tu len o to ako sa k tomu problemu firmy postavia a hlavne o rychly servis a nie ako u behringera. Behringer bol dobry okolo roku 1995 vsak tie veci aj stale chodia. No je to dobre ze su tu aj take firmy ako Behringer, Sekaku... vsak pomaly na vlastnych chybach sa musia ludia ucit a tak zacnu Behringerom ked sa to posere idu vyssie a vyssie az pridu na to, ze ich to stalo viac ako keby hned radsej kupili poriadnu masinu. Tak to bolo aj som mnou a verim, ze aj s xx ludmi to tak bude. Problem na zaciatku su peniaze, ale cez Behringer a Kukuku sa to da prezit a ked sa zarobi prechadzat na overene znacky a to je myslim dobry osobny postup a pri nom sa nazbiera dost skusenosti a o to tu ide. Vsak ked by mi otecko dal pol melona, ked som mal 16 rokov a nakupil by som masinky tak to by uz bolo o inom no ja som isiel cestou poznania a teraz mam tolko skusenosti co mi za to stali. Podla mna by mal zacat kazdy, ako sa vravi OD PIKI. A potom vyssie a vyssie ved naco su niekomu poriadne veci, ked ich nevie ani ovladat a vyuziva s nich 5%. A aj techici typu Ocko kupil nech ma od syna pokoj a inac lavy.