Fórum

13.06.2007 09:27
#27111 detail odpovědět

2 Roman-zvuček: Tak jej veľmi rýchlo prestaň veriť, lebo podobné psie kusy so žiarovkou som zažil aj ja na ND3020T3 a vyzeralo to ako keby mi niekto "štrajchal" o prívody na cievku a ono si to podľa basov pekne naskakovalo vlákno a občas sa spojilo a občas rozpojilo, takže som si pripadal ako pako a musel som ten driver odpojiť, lebo som potreboval zvuk zo stredobasáka na posilnenie. Kondík samozrejme kvalitný a s dostatočne väčšou kapacitou sa ti vôbec nebude starať do deliaceho kmitočtu, lebo ho bude mať sám dosť nízko napr. 500hz a fakt tam pomôže pri jednosmernej zložke a práve tú by som čakal, keď sa ti ten CA2000 poberie do večných lovíšť, ako kamošovi a tomu zobral sebou aj basáky :-( Neskôr som si všimol, že uvažuješ o halogéne, tak tá je úplne naprd už len z dôvodu otrasov od basov a tam sa vlákno správa asi tak, že výkon koncáka ho nedokáže odpáliť dostatočne v tom mieste prerušenia a potom ti to opäť prská v rytme basov a nie je to pekný zvuk :-)) Takže ako limitér funguje dobre, ale mechanicky je úplne nafigu a poviem ti, že keď sa ti to stane na dôležitej akcii a začne ti tam prskať driver a nemáš vzadu skratovací prepínač (ako zicher) tak radšej oľutuješ tých 2000 kačiek na novú membránu, ale budeš hrať bez žiarovky. To je môj postreh.