Fórum
vcera jsem byl na inkubatoru v havirove(festival, ne plastova nadoba pro decka) a musel jsem se smat... nevim jestli byli bednaci idioti nebo zvukar nebo kdo tam organizoval zvuk, byli tam na strane 2X EAW KF750F a KF755F a pod tym 6 SB1000zR. bylo to v letnim kine, hralo to pekne, ale jen u zvukare a nahore. ti hlupaci dali ty bedny uplne vedle sebe a namirili je smerem nahoruproste nebyli vodorovne ale asi o 10-15 stupnu naklonene nahoru, tech beden se sirokou hornou pro vykriti mista pred podiem a tak pobliz si asi ti chlapici nevsimli, a proste je akorad lehce priplacly k tem co maji uzkou hornu a strileli nekam do nebe.. a jakoze basy byly slusne to jo,ale precijenom,komu se budou libit jen basy kdyz neuslysi vrchy ze? bedny hrali pekne, ale jak rikam, pro prostor nekde 20 m nad celym letnakem. jinac jak jsem byl na podiu posledovat monitory a tak, tak zrovna hral no name, a zase mei uplne klid na podiu(radost zvucit) a po nich nastoupili nejaci pankaci s 4 bednama marsalek na jednu kytaru a pekne to osolili, takze sem se radeji stahnul:D ale s tim jak nekteri lide umi pekne nauhlovat bedny a rikaji si profici jsem nepocital. taksamo(nechcu rikat kdo to byl) v havirove na namesti zvucili evu farnou, basovky byli nejake 2kw nevim co to bylo zac, vim akorat ze v nich byli beymy 2X18 a na to mel polozene meyersound msl4 dva kousky na strane(trosku moc neadekvatni k tem basum) zvuk uplne nadhera, kopak jak kdybych mlatil rukou do polstare:D a basa sla jen ze 40w komba z podia. kytary ani nemluve.. ale zaujmulo me ze si poradil s tema bednama ze je hodil 150cm nad zem a vyresene kdyz ty bedny se vetsinou davaji co nejvyse.... ach jo, kde ja to ziju. a jeste po tech bednach skakali decka