Fórum
Tak ví - neví, já jsem se samozřejmě pohrabal ve všech bednách od Tapco hned jak přišly a výsledky jsem tady hlásil, pokud někdo nebude mít k ceně nepřiměřeně velké požadavky, tak může být celkem spokojený, zatím se myslím žádné problémy s prodanými kusy nevyskytly. Ovšem naprostá většina beden, které prodáváme i které lidem svými návrhy a prodejem součástek pomáháme stavět, je funkčně nad nimi, to je neoddiskutovatelný fakt. Zázraky typu rozpadu černé díry nebo úspěšného zaříkávání bradavic se v našem oboru nevyskytují a po odečtení výdělků, daní, nákladů na dopravu a výrobu, návrh a marketing už jaksi skoro nezbývá na materiál, takže u továrně vyrobených beden v této cenové kategorii mne uspokojuje už jenom to, když to docela hezky vypadá :-))) Neodymové magnety se pomalu prosazují i v subbasech, ta pédéčka máme na skladě, podle měření jsou velmi slušná a pokud se úspora váhy promítne i v celé bedně (nepokazit nějakou MDF apod.), tak to za velké riziko nepokládám, chlazené jsou dost důkladně jak masivním Al košem, tak ohromným ventilačním otvorem v magnetu.