Fórum

Jozef Mituch
26.05.2007 20:22
#26629 detail odpovědět

Dobrý večer, práve som dorazil domov, s 1000 KM za volantom, unavený ako hovado a nevyspatý ale s veľkou chuťou som sa vrhol na fórum...

1. samozrejme poznámky typu: Pražáci se maj... BLBOST! Ten blázon, ktorý tam stál prvý od piatku večera som bol ja. Zo stredného slovenska som sa trebal stravit noc na ulici, lebo som mal naozajstný zaujem nakúpit.

2. blázon preto, lebo nabližší záujemca o výpredaj sa objavil okolo pol jednej! Další pricházdali od 06.00 a prvá pätnástka, ktorá sa dostala dnu sa zozbierala do cca 07.15. Takže kto chcel, nemusel skúšat taký hardcore ako ja a pokojne sa mohol ešte ráno dostať mezdi prvých.

3. vďaka inteligencii ľudí, ktorí sa tam zišli sa nediala ŽIADNA STRKANICA, bitka alebo niečo podobné.. Každý sme sa vopred dohodli o čo máme záujem a takmer každý dostal to, čo chcel.

4. napriek tomu, že mi ktosi vyfúkol pred nosom Adam A7 (jednoducho som bol pomalý-moja chyba), nefňukám a aj tak som spokojný. Myslím že najväčšiu zásluhu má na tom výborný kokletív predajne Prodance Praha a osobne pani Veronika, ale hlave p. Hrúza, ktorému chcem poďakovať za výborné prevedenie akcie, ľudský prístup, milú pozornosť v podobe občerstvenia..

Všetkým spomenutým ďakujem a snáď sa dočkáme podobnej kultúry, nielen občas, ale aj bežne v živote.

PS: fotodokumentáciu zašlem, uploadnem, každopádne sa s nou podelím.
JM