Fórum

24.08.2004 01:25
#2644 detail odpovědět

Tak jsem si dal teď trochu práce a prošel si celé forum na speakerplans,protože vidím,že si tam spousta lidí odsud chodí pro rozumy.Shrnutí - dejte si tu práci taky a zjistíte to,co já.Stala se z toho jedna velká reklama na firmu (nebo značku) VOID.Trochu se tam taky dělá reklama na P.AUDIO a pak už nic. Když se někdo ptá,jaké jsou RCF,tak se dozví,že nestojí za nic,když někdo zmíní FANE Colossus,tak je ticho.B&C totéž,o DASu ani nevědí,Precision Devices není špatný,ale VOID je lepší.Beyma nedrží,JBL a EV neznají/nepoužívají/nemají na něj? Jediné drivery,které jsem v diskuzi zahlédl byly Eminence PSD2002,nějaký sajrajt od P.Audia a Pyramid... Chodí tam jeden člověk z Jižní Afriky,který tomu dost rozumí.Pokusil se s Rogem Mogale lehce nesouhlasit ,protože Mogale tvrdil (bez jakýchkoli důkazů) že jistá dobře známá konkurenční kombinace horna/reproduktor (práce Toma Danleyho a to není žádná nula) bude hrát dvakrát tolik,až do ní on dá svůj zázračný 12" (asi nějaký VOID:-)) Dostal takový sprdunk,že se OMLOUVAL ! Ty kecy o tom,jak jemu všechno hraje mnohem líp,než jakýkoli aparát od jakékoli velké firmy ani nebudu komentovat,to si může každý vychutnat sám.Takže mi to připomělo Andreje Cimbalu blahé paměti a může se někdo z Vás příště Jeho Veličenstva zeptat,jestli mu ty VOIDy náhodou nedělají na Valašsku .-)))