Fórum

23.08.2004 22:53
#2643 detail odpovědět

Hubert: Sakra pokus sa niekedy zohnat od megatonu MT18 co je kopia EVENT 1018 a strc prosim ta do nej tu PD1850 a potom este RCF LF 18X400 a posud to posluchom co pojde lepsie. Ja som kupil na skusku 2 kusky LF18X400 a ide to lepsie ako L18S800 no stale ma pokusa ta PD1850ka vsak je len o cca 1500 drahsia ako LF18X400 az na tu vahu no ak to ma hrat o dost lepsie tak to ozeliem a budem nosit :-)

2 PSA315xxx: Ja som skusal zatial iba Behringer Ep2500 a ked som to rozobral tak na trandoch som nasiel akurat velke do prava natocene F. Neviem ci je to ten Fairchild ci co no keby som mal jeden na skusku tah ho rozlomim a zaujimalo by ma aku ma plochu cip, lebo odrby su vsade okolo s takymi trandami. A tak som radsej EP2500 vratil a vyhol sa vypadkom. Ulimu Behringerovi je uz asi jedno co urobi nech je to zvonka pekne, co aj je to mu musim uznat, ale spolahlivost stareho Behringera je uz vo hviezdach a Ulimu to dobre sype a bude kym budu setrilkovia na nespravnom mieste a tych asi este budeee... Ako som povedal "Nie som taky bohaty, aby som kupoval lacne veci" a tak kupujte aspon ten RMX original od QSC a bude pokoj. Vsak p. Hruza chysta veelkee prekvapko a potom uz dufam bude pokoj so Sekaku a aj s Behringerom. Konecne! VSAK BLBY CLOVEK SA UCI NA VLASTNYCH CHYBACH A NORMALNY NA CHYBACH INYCH. Ono reklama a papier znesie vsetko. Aj Cimbala vinie repraky co maju 1000W RMS na papieri a v skutocnosti aj keby mali tak s citlivostou 90dB a posle ich doprdele pomaly aj obycajna Kappa 18. Toz tak.