Fórum
ccalda: thx. za re:. No pravděpodobně to vyhrajou suby v horně (přeci jenom to bude hrát hlavně venku a pak - přecijenom - je to na techno, takže turba lahodí sluchu i uvnitř;-) ) tj. jestli jsem to dobře pochopil, jde o oto vybrat co nejvhodnější reprák do konkrétní ozvučnice, tj. v tomto případě co nejvíc vhodnej do horny.. Tj. co nejnižší Qes a FS má bejt jaký?
Jinak určo to bude naddimenzovaný, aspoň co to pude - v rámci fin. možností samozřejmě, o uni výhybce jsme skutečně neuvažovali;-)
Co se týče processingu: je to teda v tomhle případě důležitý? (nebude se jednat o žádnej extrasystém, rozpočet kolem 150, MAXIMÁLNE! do 200tis. ale to už je fakt hafo:-( ) No myslel jsem to řešit jenom přes výhybky páč procesor by v těhle financích znamenal ten od Behringeru a to už mi tady bylo v minulosti vymluveno:-) Nebo je ten procesor tak důležitej že by jsi v tomhle případě doporučil vzít radši i toho behringera než to šéfovat jenom přes výhyby? PS: koupit navigatora by bylo sice fajné ale zase by to znamenalo zredukovat - ušetřit - na bednách, tj. méně zvuku.. NEBO SNAD NE?? (kvalita processingu bude tak výrazná?)