Fórum
Jistě, zvláštní to určitě je, proto jsem taky použil ten termín PRVNÍ výprodej. Je to to asi unikát, když někdo nedělá aspoň dva ročně a nepoužívá tenhle marketingový nástroj k prosazování nových výrobků, naplňování skladů všelijakých obchodníčků (kteří se pak celý rok pokouší ty "výhodně nakoupené" věci prodat za běžné ceny koncovým uživatelům) apod. Ale my jsme skutečně nikdy nic takového neudělali (mám k podobným akcím odpor a snahy jsem brzdil) a teď pohár přetekl. Nasbíralo se takové množství různého "béčkového a céčkového" zboží, že to vyloženě překáží a v běžném provozu firmy není čas se tomu věnovat. Proto jsme zvolili časově a prostorově omezenou akci, s velmi zajímavými slevami, která nás podobných "přebytků" načas zbaví. Výsledky ankety byly od začátku v souladu s naším názorem na způsob provedení, takže jsem už risknul to dát i do tisku. Kdo přijede, přijede, technicky není možné zařídit to jinak. Já taky fyzicky objíždím několik veteránských burz ročně a občas na něco zajímavého narazím. Kdyby byla jenom jedna za 14 let, tak bych na ni jel i za Ural :-)))