Fórum
Milí Hubert, ked som sa obracal na toto forum, urcite nie pre to, aby som vás ziadal o výpocet pre konkurencnych predajcov.. :)
Ten objem sa aj mne zdal privelky, ale ked slovutny p. inzinier vtedy tak plamennato slahal jazykom, ze by ho snad zvolili i za prezidenta. Tie Monacor drivery som montoval do jedných bedni,kt. som repasoval ako pomerne lacnú náhradu a bol som milo prekvapený. Preto som ich zakúpil sám, a prosím neurazte sa, dvaktrát som to mal vedľa EM151 a aj podla okolostojacich som tahal za dlhsi koniec (pre uplnost live, otvorena plocha. na stranu 2xEM151 + 2x15 udajne nejaka Sigma udajne pocitana Vami, krmena EP2500 - proti mojej zostave s + tiez 2x15 sub, triamp, vsetko QSC).
Prekopávať celý systém sa mi veľmi nechce, zial tie moje dva páry boli dost drahé (bol som mladý a blbý), a aj vzhladom na objem som chcel 2x12+1 do bedne podobneho dizajnu (nech to nevyzera ako puzzle) a najblizsie ked budem stupat tak rovno uz na EAW (prekonávanie 1 stupna je vzdy nevýhodné-predaj starého pod cenu a nákup sice lepsieho no draheho - a maleho kvantitou. Zvucim vonku a za 100000 za moje bedne nekupim ani jednu KF750 :(