Fórum

11.05.2007 15:22
#26142 detail odpovědět

2Luboš DAN: Ja sa ospravedlnujem. Vtedy som to Vase meno pouzil zamerne, aby som nahodou nespomenul a neposkodil Vasu firmu u menejzainteresovanych, a pochopili to len ti, co Vase meno poznaju a vedia o com je rec. Nemyslim si ze je ta Vasa horna zla (mrzi ma ze ste to tak pocitili). Preto som kupil 4ks lebo som to mal uz nasimulovane a vyzeralo to celkom dobre co sa tyka citlivosti, ale dopadlo hrbato. Jasne ze je hlbsia horna lepsia a smerovejsia. Vam to s betou10 hra tiez dobre pretoze zadny objem si naladite aky potrebujete. Ale MR10N301 ma relativne maly vnutorny objem, je uplne uzavrety a nic s tym bohuzial nespravim. Mam si kupit to RCFko a ist ladit k Vam aby to dopadlo lepsie? Vcera som bol na pohrebe kamarata na dolniakoch, a omsa po madarsky. Nic som nerozumel, ako minimalne 1/3 ludi co tam po madarsky nevedeli. Hubertovi je jedno kde zoberiem hornu a ci si ju vyrobim z dreva. MR8N301 ma dost plochych 107dB v plytkej horne podobnej tej RCF. Tiez som sa na Vas nikde nestazoval, vazim si Vas a Vasu pracu. Tie zvysne neposkodene horny som vratil vcera, lebo som mal cestu okolo a su mi nanic. Peniaze spet nechcem, nieco z vasho sortimentu si rad za to vyberiem az mi to bude umoznene...
Moje teorie nie su v rozpore s praxou, preto stavam nove vrsky s hornou na stredoch. Tie original soltony su kolegove, ja mam ARM v horne 2\\\". Zvucenie je moje hobby. Praca www.elsys.sk, ktora vas preda aj s topankami ked bude chciet. Tak mi tu nedokazujte ze som neslusny blbec a nic neviem. Mam 30 a ucil som sa este po rusky :o)