Fórum

11.05.2007 10:29
#26129 detail odpovědět

2 E-MI: po prezretí si Vašej stránky je mi úplne jasné Vy a Vám podobní ako Peťo...., nemôžete vo svojom okolí rozširovať, že
Vám aparát navrhol niekto len tu spoza humna a navyše od m......v. Ale až z Prahy, to už znie omnoho inak, mimochodom lepšie
ladí k Vašej fotke zo stránky hypex-kontakt, ala J.K. from Rio. Je to v poriadku, je demokracia, máte slobodný výber, ľudia to ocenia.
To, že Vaše teorie su v rozpore s praxou, napr. recenczie Rock Night v Bošáci Vami zvučená 4 x 15-3 pásmovky v kombinácii so šnekmi o ponúkanom aparáte ani nehovoriac je tiež OK.
OK ale nie je, Váš spôsob komunikácie na inom fóre v snahe znevážiť jednu firmu na úkor priam riťolezectva na druhej strane.
Ako ste si všimli vykám Vám aj napriek tomu, že v období keď Vám rodičia slávnostne odobrali cumlík som ja mal už výhradné
zastúpenie pre EMINENCE. Nedovoľujem si Vás nazvať Madrom ako Vy mňa v nedávnej histórii.
BTW- snáď ste si nemysleli, že merania konkurenčného produktu tu môžu dopadnúť nejak inak? Blahoželám k výberu, ak budete
zvučiť prvý exteriér s plytkou hornou, môžete si padnút do náručia so zvučekom, ktorý sa tu nedávno priznal, že ani výmena za
x násobne drahšiu hornu a driver a cross neni to pravé.