Fórum

08.05.2007 12:40
#26041 detail odpovědět

MAD: Digitálny pult je opäť, len sila zvyku a ovládať ich bude patriť už do samozrejmosti zvukára, pretože tie pulty sú tu a keď ich neovládaš, tak to nikoho nezaujíma. Čo by si povedal tomu čo by mal v bare, alebo teda v klube apec napr. komplet L-Acoustics napr. V-Dosc + napr. Digico pult + všetko čo k tomu treba na svetovej úrovni a ty by si po ňom chcel čo ja viem Soundcraft analog? No ten ksicht majiteľa by som chcel vidieť pri tejto otázke. Tým som chcel povedať iba to, že zvukár čo pozná iba to svoje môže rýchlo pohorieť na inom a lepšom a preto sa treba snažiť robiť dobrý zvuk na všetkom čo príde pod ruku a keď sa už naozaj nedá, tak potom ako vraví Petr V. si nosiť sebou nejaké tie základné krabičky :-)) Však aké niekedy zažiješ infarktové stavy, keď dojdeš na pľac a vidíš čo tam je a tebe neostáva nič iné iba z toho urobiť zvuk a keď sa to podarí si taký malý boh a zároveň ďalšia skúsenosť. Veď by to bola nuda keby všetko šlapalo po starom a s tým istým :-)) (to iba srandujem, lebo to je zbožné prianie asi všetkých zvukárov)