Fórum
To MAD: Ale áno, nech majú čo chcú, ale nezdá sa ti, že to už trošku preháňajú? Koľko dobrých muzikantov hralo kedysi na akých aparátoch a akú vedeli robiť muziku a teraz im nestačí ani herkopáter a bez toho nie sú schopný zahrať o tom to je. Mne je jasné, že si firmy ako T-Servis a pod. potrebujú udržať kšefty, ale to potom už nie je o tom čo v skutočnosti kapela potrebuje. Ináč zaujímavý názov, že "tvrdý mlaskavý zvuk" do hardcore, Ty zvučíš hardcore? No a na čom sa dá urobiť taký zvuk, keď nie na D-112? Ja viem mľaskavý urobiť aj na nej, ale či tvrdý ? :-)) Čo trebárs na B52? Audix? e602? Povedz nech mám predstavu, lebo tvrdý a mľaskavý zvuk môže mať mnoho podôb hlavne podľa osôb zvukovo postihnutých :-)) Ináč ja som uviedol, tie mikráky len ako príklad, tam mohlo byť kľudne Beta 52... A ešte k tým požiadavkám: Určite si všimni, že ako sa líšia požiadavky aj od polohy zvukárov a skupín na území a kto je blízko akej dodávatelskej firmy :-)) Iba to som chcel povedať, nič v zlom a tak to zatiaľ je a asi aj bude vo svete.