Fórum

21.08.2004 15:09
#2603 detail odpovědět

Tak priatelia vcera som testoval tie RMX2450 najprv na stole tj. generator, osciloskop, zataze zatial iba odporove a dosiel som k zaujimavej vlastnosti co som este nevidel. Stalo sa to tak, ze som mal nahodou jednu Euro snuru co ale nemala zemniaci vodic proste plocha koncovka na jednom konci a na druhom euro konektor. Zacal som merat a ked som prisiel so signalom k limitacii tak to tak rozhodilo sinusovku nieco ako keby zacalo kmitat az sa nestacim divit. No robilo to iba v blizkosti limitacie. A tak kukam ze kde je zrada, ved predtym som mal na stole EP2500 a tam to malo priebeh "pekny" aj v limite. No a prave ta snura to robila ze tam nebola kostra, ked som to vymenil za normalnu 3 zilovu vsetko krasne ciste. Tak som dospel k zaveru, ze asi ani nahodou netreba pripajat taketo konce na nejake predlzovacky kvazi CCCP. Co sa tyka nasledneho zvuku na akcii, tak spokojnost a ja to budem pouzivat hlavne na budenie vrchnych pasiem tj. 8Ohm midbas+8ohm 2" a to vsetko krat 3 na stranu. Takze o nejakom rozdiele oproti RMX1850HD asi nebude rec. No na basy uz zacinam pokukovat na RMX4050HD to uz bude zaujimavejsie co? Vsak zatial mam na basom 2x BV2000 a uz mi to je malo nemam proste rezervu a musim ist skoro na doraz a TO NEMAM RAD. Mal som pozicaneho CROWNA Macrotech 5002VZ a to bola pecanda! Dokonca to hralo lepsie so 4-mi basmi paralelne na kanal, ako ja 2 na BV2000. Ja mam 8ks EVENT 1018 s RCF a ked je na nich taky CROWNik tak to hra ako vinko. No co uz je tam rozdiel asi 3-4 tried a hlavne 5-6 cenovych:-(
Tak to su moje postrehy s RMX2450 ked to niekomu pomoze budem len rad hlavne s tou 2 vodicovou snurou.