Fórum

05.05.2007 01:49
#25946 detail odpovědět

to začátečník. Asi půjde o to, k jakému aparátu ho budeš používat a co očekáváš. Jaký počet IN,OUT? Kolik můžeš investovat? Co je pro Tebe prioritou. Chceš tím dělit více systémů? Chceš systém variabilní? Chceš systém ovládat z PC? Kolik pásem vlastně uvažuješ? Já Ti mohu říct pouze vlastní názor, ne obecné pravidlo. Takové asi ani neexistuje :-) Měl jsem Lema DX 26 p. Trápil jsem se s ním 8 měsíců. Lema NE. Pak jsem koupil nové repro do beden v domnění, že tak katastrofální zvuk je způsoben kvalitou levných repro (2xDelta 15 PSD 2002). Nahradil jsem je 2x15PLB76 DE85 C8045 a ejhle, mé očekávání rozhodně nebylo naplněno. Koupil jsem tedy Sabina. Určitý skok v kvalitě tam byl, ovšem to co mi na zvuku vadilo, přetrvalo. Ani Sabin neuspěl. Bohužel nemam možnost vyzkoušet další přístroje, takže prozatím zvolím pro full - range pasivní dělení a pro suby Sabina. Pokud budu muset používat tento systém ještě delší dobu, chtěl bych rozhodně vyzkoušet kvalitní analogový cross. Ten by mohl kompenzovat negativa procesoru i pasivní výhybky. V podstatě by to mohlo být pro mé potřeby to pravé :-) Vybírání Ti nezávidím, dnes je možností opravdu mnoho. Tak ať se zadaří. Pokud chceš procesor, Sabina Ti zde poradí pravděpodobně nejvíce lidí. Užitná hodnota je dobrá.