Fórum

04.05.2007 21:50
#25934 detail odpovědět

2Anonym: hlavně bych se asi spíš přikláněl k 2x12" + 1,4" - je to teda jen můj názor, ale tyhle bedny mě přijdou jako cenově asi nejrozumnější kompromis pokud berem v úvahu zdvojování, váhu a kvalitu (třípásma na horně jsem nikdy rád neměl, je to moc drahý a podle mě to vynaložené úsilí při vývoji bedny stejně nakonec nestojí za to). Já jsem měl taky tendence jít hlavně po tom, aby jakákoliv bedna hrála co nejvíc, ale bohužel pak člověk musí "odstřelit" tolik jiných vlastností, že se to stejně nevyplatí. Na co potřebuješ stavebnici? To je takovej problém si nechat někde dříví nařezat?:) Přiznávám se teda, že nevím na co přesně ty bedny chceš - kdyby to měla bejt slušně basující EM215 bez podpory subbasem tak bych asi zkusil ty Selenia, ale z principu mi to přijde jako blbost, vrážet další peníze do lepší 15". Rozšiřování aparátu je dost podceňovaná věc obecně, aby sis pak nenadával až budeš potřebovat ještě víc výkonu než dneska... Doporučuju zkusit s někým domluvit poslechovku,může to hodně napovědět.