Fórum

04.05.2007 11:57
#25905 detail odpovědět

to Tony. To říkáš Ty. Já si nic takového nemyslím. Kdyby tomu tak bylo, vůbec bych se nezdržoval a na nic se tady neptal. Slovo okamžitě, rozhodně není na místě. Jinak bych si Sabina po zkušenostech s Lemem nekoupil. Také mi to nejde do hlavy, ale zatím tomu vše nasvědčuje. Rozdíl, který v mém konkrétním případě slyším, je pro mě závažný natolik, abych zatím moudrý procesor vyhodil a nahradil ho blbou, leč zvuk tolik neprznící pasivní výhybkou. Nejsem zarputilec, jenž obecně zavrhuje digitál. To v žádném případě. Neumím si představit existenci bez HD recordingu atd...Na druhou stranu, je více než jasné, že některé oblasti digitalizací zatím spíše trpí. Pořád jde jen o matematické modelování a popisování něčeho. Je to pořád jen simulace. V reálu se chovají věci trochu jinak, takže není nutné hned oponovat. Někde je výsledek super, někde nestačí. Věř, že bych byl šťastný, kdyby Sabin zůstal na svém místě a vše bylo O.K. To že spousta lidí něco dělá takhle, ještě v žádném případě neznamená, že je to správně. Toho jsme svědky každý den.