Fórum
Cituji ze stránek Prodance viz Tapco 2600.Při jejich vývoji jsme vypracovali sérii opravdu drastických testů.
Nevím co si pod pojmem drastický test mám představit.Konečně hrajeme venku a nemile jsem překvapen.Jeden konec mám zapojen do můstku na dva paralelně repro PD1850 dohromady 4ohm,a druhý pro středy jde do sterea na 2x4ohm. Limitér ja zapnutý a subsonic je také zapnutý.Přesto že indikace limitu(červená led) na předním panelu ani nezažehnula, zesilovače začaly vypínat a byly dost horké.Škoda že výrobce nebo prodance při svých testech nenapsaly že zesilovač není dobré používat těsně pod hranicí limitace jinak vypnou.Smůla ,budu je muset použít na odposlechy a koupit něco kvalitnější a prověřené.Mám čtyři tyto konce a každý se chová jinak. Indikuje clip jinak,přesto že jsou na vstupech propojeny paralelně tak že nasavení zesilovačů mě připadá jako by to někdo dělal na koleně stylem(však dám trimry do půjky vono to bude stejný.A to se teprve podívám kolik je tam tranzistorů a na jakým chladiči,asi budu nemile překvapen.Konečně ta cena mě měla napovědět že to nebude asi echt.