Fórum

16.04.2007 23:23
#25449 detail odpovědět

Ne, kromě té A9090m (se kterou se 8\\\" moc kamarádit nechtěl) jsem zatím nic dalšího v téhle bedně nezkoušel, napravím. Konečně jsem doměřil i další dvě bedny od Tapco z serie \\\"69\\\", takže se už rýsuje celkový obrázek - hodně ušetřeno na driverech, ve větších bednách asi nebudou zrovna blbovzdorné (i když nějaká ochrana tam je), skelety navenek velmi pěkné, ale z levného materiálu (dřevotříska), 12\\\" a 15\\\" přijatelné, asi tak mezi Eminencí Beta a Delta, 18\\\" dost divný, málo citlivý, ale velmi tuhá membrána a asi dvojitý spider, v bedně 12dB/okt pasivní výhybka (kupodivu funguje, ve spojení s vlastnostmi 18\\\" padá průběh monotónně od cca 200Hz, bez jakýchkoli rušivých \\\"hrbů\\\" výše), vůbec dost povedené výhybky, na kterých nešetřili materiálem. Citlivosti jsou nižší než udávané, což ovšem byla dost nereálná čísla. Pro začátečníky bez možnosti vlastní výroby skeletů a výhybek je to použitelný odrazový můstek, kdo u nich zůstane bude asi postupně laborovat s lepším osazením, už jsem začal hledat jak alespoň v 6925 ten 1\\\" \\\"povýšit\\\" :-)