Fórum

jb
16.04.2007 21:40
#25443 detail odpovědět

tak jsem tu dlouho nebyl abych polozil hloupy dotaz :)))). EM151 vs EM215 - takze zahraji skoro stejne nahlas (viz predchozi prispevky), ale rozdil je v tom ze EM215 (vytvori vetsi akusticky tlak? a tak) zahraje vic do dalky. Problem je ze tyto bedny nehraji moc basy. Takze me napadlo zda by tem basum treba neslo trosku pomoci ekvalizerem :)). Dale by me zajimalo zda neni lepsi postavit EM151 nakej subyk misto jedne EM215. Nadruhou stranu by to zase casem mohlo zacit stacit (venku neni hlasitosti nikdy dost) a musel bych dostavovat dalsi EM151atd, a toto reseni by bylo asi horsi nez hned na zacatku postavit EM215 s tim ze nekdy casem poridim i suby.
Poridil bych si nejakej zesilovac co umi 2 ohmy a po porizeni subu bych hodil 2xEM215 na jeden kanal a suby na druhej. Slo by to? je v tom nejaky zadrhel? Sice by to nebylo stereo, ale to mi nevadi. Dale by me zajimalo zda kdyz do EM215 namontuju konektor nebo jak to nazvat pro moznost umisteni bedny na stojan, zda to bude mit na neco vliv a pripadne jak velky? Kdosy mi rikal ze bedna musi mit urcity objem a pokuh ho nema , ze hure hraje, Nevim jak moc ten konektor je do boxu zapusten a jak ubere z objemu boxu. Mohli by jste mi pripadne napsat nazev tohoto produktu, abych si ho mohl ve vasem katalogu vyhledat.
Tim bych dnesni dil serialu o hloupem Honzovy uzavrel.

PS: ani bych se uz nedivil, kdyby jste na me prihlouple otazky uz nechteli odpovidat :))))