Fórum
Jestli je dobrý směr ten či onen se dá říct jenom tenkrát, když nám prozradíš, kam se chceš dostat a jaké k tomu máš prostředky.
Dostat se chci k reprakum, ktere mi nabidnou za co nejmene penez nejvic muziky :))))). Ted uz tedy vazne. Pro obcasne venkovni (i vnitrni) akce(minimalne 100 lidi) chci nejake HLASITE BEDNY, ktere nebudou mit vylhane parametry jako repro Omnitronic apd. Jelikoz je to pouze pro obcasne akce, tak do toho nechci vrazet astronomicke castky :))), ale ze bych si kvuli nejake te korune navic nechal vrtat koleno, tak to zas ne :).
Puvodne jsem chtel 4x EM151, coz mi zde bylo rozmluveno. Takze momentalni plan je jit do 2x EM215. Tento plan vsak narusil tento reproduktor Tapco:
http://prodance.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=88600
Za malo penez to ma az moc dobre parametry, ktere si mi ani nechce verit. Po zmereni bude ze 102db asi 99, coz taky neni zas tak spatny... Pokud by to melo jakstaks dobry zvuk a parametry, tak by bylo asi lepsi misto staveni jit do tohoto produktu. Pokud by jsi to nekdy v dohledne dobe zmeril, bylo by to super. Zajimalo by me srovnani Tapco vs EM215. Dale pokud by existovala varianta EM215 osazena citlivejsimi(pochopitelne) drazsimi reproduktory, tak ani teto variante se nebranim. Kazdopadne jeste 1x dik za rozmluvu EM215 :).
PS:
Jsou Tapca k videni i v Brne?