Fórum

02.04.2007 12:14
#25150 detail odpovědět

Ota: ano, to bylo něco podobného. V tom našem případě měl program ještě večerní část v podobě zábavy a sami pořadatelé připustili, že s tím ozvučením šlápli totálně vedle. Takže kolega za pomoci muzikantů z místní dechovky sjel pro náš aparát do skladu a zbytek akce se dozvučil na něj. V přímém srovnání vynikl rozdíl zvlášť citelně a od té doby už nikdo na obci nepochybuje:-))
S tou pomocí je to jak kdy, někdy je skutečně lepší se u průseru neukazovat. Někdy se tím ale dá i získat. Loni jsem se čirou náhodou nachomýtl k jakési přehlídce studentských kapel na náměstí v našem okresním městě. Kolega konkurent ("velkozvukař" snad s pěti aparáty...) tam poslal naprosto nezkušeného kluka s hromadou behringrů, který situaci totálně nezvládl. Doptal jsem se na pořadatele a po krátké debatě jim dal vizitku. Pak jsem odjel domů, ale ještě po cestě mi pořadatel volal, jestli se můžu vrátit a něco s tím udělat, jinak odmítá vystoupit hlavní host programu (kapela, která dělala té přehlídce porotu). Tak jsem dozvučil akci na konkurentův aparát sám:-) Chudák kluk nebyl ani s to zapojit si dobře pódium, vůbec neměl na šavlích to, co měl na nich napsáno, takže všecko jsme museli překopat od základu. A dotyční pořadatelé od té doby volají mně...