Fórum

22.03.2007 17:52
#24899 detail odpovědět

flavy: Technicse RP-DH 1200ES mám a můžu v klidu říct že bych si je koupil znova;-) Vzled bezva, zvuk dobrý. Co se píše o těch basech tak to je pravda - jsou dost hutný a navíc nezkreslený i při vysoký hlasitosti. Někomu to ale může vadit, někomu naopak. Spíš bych řek že je to individuální záležitost. Občas čtu po netu že jako nevýhody jsou hmotnost a klouby. Co se týká hmotnosti, tak bych řek že není nejmenší problém. Navíc mají slušný přítlak takže výborně sedí. Mě osobně jsou náušníky akorát takže si na nic neztěžuju, ale je fakt že když si je dám \\\"tak napůl\\\" na delší dobu tak to vadí a tlačí. Klouby mi drží bez problémů. Myslím že je to spíš zase individuální záležitost jak se k tomu kdo chová. Je pravda že já jsem k nim velmi šetrný, protože sem na to byl upozornen;-) Na druhou stranu sem si na ně jednou omylem sedl (naštestí ne plnou vahou) a vydrželi naprosto OK. Z výběru co jsi napsal jako favority bych řek že nejmín zkreslený a nejpřirozenější zvuk budou mít senheissery, ale jestli je to výhoda nebo nevýhoda musí posoudit uživatel;-)