Fórum
Já jsem většinu času spotřeboval na výběr horny, se kterou bude ta PSD2002 co nejrovnější, respektive bude mít co nejmíň hrbů na kritických kmitočtech. Měřil jsem s desítkami horen, vytypoval jsem asi čtyři jako použitelné (samozřejmě i z hlediska ceny, dostupnosti, hloubky atd.) Tohle je věc, kterou se asi jinak nikdo nebude zabývat už proto, že nemá tolik horen v sortimentu. Zvukově je to samozřejmě jiné, ale neřekl bych, že po všech stránkách horší, třeba pro použití jedné bedny na stranu bude asi výhodou mnohem širší horizontální úhel, také menší hloubka horny má pozitivní efekt, CSD graf je prakticky bez vad (ne tak u D210TI+HM25-25) atd. Kmitočtový rozsah do 17kHz je lepší, než v jaký jsem doufal a stále ještě mnohem lepší, než u JRX atd. Definitivní soud si musí každý udělat sám a předtím se musí rozhodnout a bednu si postavit. Já osobně jsem udělal co jsem svedl a myslím, že toho je mnohem víc, než jenom přitakat někomu, kdo si u mne chce koupit libovolný laciný driver do libovolné bedny, jak to asi dělají na Ostravsku :-)