Fórum

10.03.2007 09:23
#24639 detail odpovědět

Zdravím,
PavelM: Mě vůbec nešlo o to abych tady z bláta vydoloval zlato. Mě šlo o to abych to bláto moh víc popsat a neřikat tomu jen bláto kvůli tomu že to někdo tak nazývá. Už se těším na chvíli kdy to tu někteří lidi pochopí tak jak sem to tu začal psát a né tak že tu něco vychvaluju. Jestli tady tu debatu začínající Fidekem bral někdo za hádku, tak hádka nebyla o tom že jsem něco vychvaloval a Hubert kritizoval, ale byla o tom že jsem chěl informovat a asi jsem se někoho tím dotkl. Každej sme si sájili sebe;-)

All: Jak už jsem napsal o schémata a informace i Fidekách byl po mailu zájem. Jeden ze zájemců, který je pravděpodobně odborník v oboru, si dal tu práci a udělal poměrně podrobný rozbor schématu zapojení. Pokud dostanu souhlas s uveřejněním jeho námahy tak to sem napíšu taky. Předem jen uvedu že informace jsou negativní a konkrétní! Prostě to co je potřeba vědět k tomu, abych mohl říct: "Ne, tento zesilovač si nekoupím, protože ....." Doufám že svolení dostanu už jen kvůli tomu že bych konečně vyvedl z omylu Huberta a spol., že jsem tu chtěl něco vychvalovat a dělat reklamu...