Fórum
Dobrý ráno
Hubert: No nejprve musím říct, že já mám pouze jeden nick - CCalda. Nevím jestli se pletu nebo ne, ale děláš na mě dojem jako bych ti pořád něco vnucoval nebo chtěl u Vás něco měnit nebo radit. Tak to ale prostě není. Já chápu že Ti třeba nesedla ta část co jsem napsal, když jsem uváděl reakce některých lidí na Tvoje/Vaše chování, ale snaž se to brát tak, že jsem ti jen zprostředkoval názor z venku od jistý skupiny lidí;-) Je mi jasný že ty zrovna touhle skupinou opovrhuješ, což bych se částečně ani nedivil být na Tvém místě. Když to tak vemu tak já s tebou v zásadě souhlasím, ale rozdíl je, jak už jsem taky řekl, že bych to prostě sdělil jinak. Neřikám líp, neřikám hůř, ale řikám JINAK... Co se týká těch psů tak to asi nebyo mě a nebo jsem to při svém vzdělání nedokázal přiřadit k tomu co sem píšu:-)
Sendy: Ne to si nemyslím. Myslím si, že zákazník, kterému je určený podobný výrobek po několika letech provozu pozná jestli mu ten zesilovač utrhal membrány na 2 nebo 3 nebo deseti a nebo taky žádném repráku. MOŽNÁ taky pozná, jestli je oproti konkurenci pozadu, případně o kolik, a nebo jestli je na stejné úrovni. A taky si myslím že už bude mít názor na to, jestli to byla povedená koupě nebo vyhozený peníze (to jsem vlastně chtěl na začátku zjistit, než se to tu začalo překrucovat). A taky proto jsem se těch lidí ptal...
Omlouvám se, že občas email neuvádím. Je to z důvodu lenosti a nerozvážnosti mladistsvích.....:-))) Uvádím ho jen u příspěvků, kde by mohl být potřeba- jako třeba ten první. Věřím tomu že pokud by měl někdo velkou touhu mě kontaktovat, tak si přečtě příspěvků víc než jeden a email by dohledal....