Fórum

CCalda
08.03.2007 22:05
#24574 detail odpovědět

Hubert: Ale to nebylo vůbec myšleno že chci posuzovat vaší firemní politiku nebo jí nějak odsuzovat. Já jsem jen sdělil to co slýchám. Samozřejmě že pokud si člověk vybere dodavatele zboží na základě toho jak se na něj usměje prodavač, tak je s prominutím vůl:-) ale zase mi přijde občas škoda, že tímhe si firma "některé" zákazníky odhání a uplně zbytečně. Já rozhodně netvrdím že nemáš pravdu, jen bych to asi podal jinak - toť vše:-)) Víc to asi nemá cenu rozebírat. Navíc jak už jsem řek, mě je uplně jedno jak se směje prodavač, mě při výběru zajímají fakta a ne reklamní keci. Právě proto jsem se chtěl o těch fidekách dozvědět něco co udává výrobce a taky hlavně co nejvíc věcí z praxe. Jestli si myslíš že věřím všemu co zaslechnu tak se pleteš. Kdyby to tak bylo tak by mi stačil první propagační leták s hodně dobrým poměrem cena/výkon a víc bych neřešil.

Jinak já jsem s Fidekem nepřišel jako s novou skvělou věcí. Když sis prošel moje příspěvky dozadu, tak jsi jistě zjistil že jsem se na ně ptal. Více méně jsem se tu nic nedozvěděl a pamatuju si že to tu zajímalo víc lidí (někteří psali maily). Proto jsem se po nich pátral a získal co nejvíc informací. Samotnýho mě to zajímalo a předpokládal jsem, že když to zajímalo ostatní tak nebude nic špatnýho na tom, když se podělím o to co jsem získal. Možná sem měl asi držet holt hubu:-)))

Jinak já osobně na Fideka názor nemám (možná to tak nevyznělo). Nikdy jsem si ho envyzkoušel, neměl sem ho před sebou rozebraný a nevím co snese. Vše co jsem zjistil bylo od jiných lidí. Jediný co jsem dodal, bylo to, že si myslím že to stojí za to vyzkoušet a že NEVIM CO OD TOHO ČEKAT! (doufam že ted je to jasný a výztižný). To je jediný co si o tom myslím a TENHLE můj názor vyplynul z toho, co jsem se dověděl jinde.

Jinak posuzovat Vás rozhodně nehodlám a radit Vám už vůbec ne. Nedělám ze sebe ani nikoho kdo všemu perfektně rozumí. Kdybych všechno tak dobře věděl jak jsi nastínil, tak bych se po ničem ani nepátral....