Fórum
Hubert: Já sem neřek nic ve smyslu že to musí být vše 100% pravda. Já s těma zesákama ještě nepřišel do styku takže nevím co zatím čekat. Jen se to tu nedávno probíralo a nikdo tu o tom nic moc nevěděl. Mě to leželo v hlavě tak jsem se o ně zajímal (ze zvědavosti). Našel jsem dost informací o nich jak papírových tak z praxe a nabídl jsem tu že se o ně podělím. Průběžně přibyde i vlastní zkušenost pravděpodobně. Pokud tě to nějak irituje (třeba z důvodu toho, že je nemáte v katalogu...:-)) ), tak se omlouvám a můj příspěvek klidně smaž.....
Pozn.:
Jinak poslední dobou si všímám že tahle diskuse se čím dál častěji mění ve "slovní napadání" čehokoliv co nemáte v nabídce. Možná se mi to zdá, možná je to úmysl a nebo si to Huberte ani sám neuvědomuješ. Každopádně to není jen můj pocit. Osobně je mi to celkem jedno, ale řek bych že Prodancu jako firmě to zrovna neprospěje. Osobně znám čím dál víc lidí které jste "asi setřeli" nějakým způsobem na diskusi nebo na prodejně a kvůli tomu řikají že se na Prodance příště "vyserou"...... :-)))