Fórum

07.03.2007 08:27
#24514 detail odpovědět

Ad bedny Megaton: Ja jako mlady nezkuseny zobak jsem si vzdycky rikal, na co bych si kupoval Megaton, kdyz tu samou bednu s vyhybkou od Huberta si muzu udelat sam a budu to mit o x tisic levnejsi... Ale kdyz jsem ted par beden opravdu postavil a zjistil jsem, za 1) co to obnasi za praci, aby ta bedna byla opravdu kvalitne a poctive udelana, tak mi najednou Megaton pripada smesne levny a zadne dalsi bedny uz stavet nebudu, nevyplati se mi to, protoze tech x dnu sveho cenneho casu, ktere usetrim, mi za tech par tisic rozdilu ve vysledku rozhodne stoji a navic uz mate uznavany znackovy aparat...! A za 2) kdyz koukate na cenu, uvedomte si, ze ta bedna neni jen drevo, reproduktory a vyhybka...nenzapomente na madla, hnizdo, terminal s konektory, tlumici rouno, povrchovou upravu (koberec, lepidlo / strukturalni lak), mriz pred repro, disperzní lepidlo+šrouby.... je toho proste spoustu a tyhle veci ve vysledku delaji dalsi tisice korun. A kdyz to nakonec spoctete, tak si uvedomte, kolik z ceny tech megaton beden zbyva na praci... Taky vam uz pripadaji uzasne levne?