Fórum

Tas
06.03.2007 21:05
#24505 detail odpovědět

to Hubert: V současné době bych potřeboval pozměnit trochu bedny v aparátu. Potřeboval bych něco, tak do pro 1000 - 1500lidí. Na akce venku i uvnitř. Na EAW nebo LA nemám peníze. Uvažoval jsem o RCF 7000, ale kdykoliv je slyšel, zase jsem uvažovat přestal. Několikrát jsem slyšel Megaton asi MT3212 + MT18SUB. Zesiky QSC PLX a procesor BSS. Na krámě mi kdosi strašně přechytrale vysvětloval, abych si koupil RCF, že je to prý značkový systém a že Megaton se patlá někde v garáži. Vím, že to není pravda. Znám osobně ing. Sekeru a několikrát jsem viděl jeho výrobní haly. Podle mě je to jedna z nejlépe vybavených truhláren široko daleko. Stroje firem Panhans, Altendorf, Buldok, Holzer, Walter Pilot atd. mají dostatečnou vypovídací schopnost o úrovni výroby. Vím, že vyrábí převážně jiné věci, než Megaton, ale ten určitě nešidí.
Chtěl jsem koupit bedny přímo od něj, ale nepodařilo se mi ho přemluvit. Prý oni výhradně vyrábí a prodejcem je Prodance. Slova toho prodavače mě ovšem trochu znejistily. Můžeš mi poradit, jestli mám koupit Megaton nebo něco jiného?