Fórum

28.02.2007 19:57
#24330 detail odpovědět

4lajcik: TĚŽKO!!! Jednou jsem v nejmenovaném sále v Českých Budějovicích postavil aparaturu na koncert Pražského Výběru (a vím, že ta aparatura OPRAVDU hraje dobře - 3x KF650 a 4xSB1000 na stranu) a když jsem pustil CD, nepoznal jsem, co pouštím! Míchat Výběry přijel jejich vlastní zvukař - sám velký Milan Cimfe ze studia SONO - a když zahrál Výběr, tak taky nebylo poznat, co hrajou za pecku. Lidi chodili Cimfemu nadávat, ale co mohl dělat? V některejch prostorech se fakt hrát NEDÁ!!! Jako jediné řešení vidím najít toho, kdo akusticky naprosto neupravený sál pronajímá ke koncertním účelům, a bít ho tak dlouho gumovým veslem, dokud s tím buď něco neudělá, nebo sál nepřestane nabízet...
4 Ondra: ano, cítím se být jedním z těch debilních profíků, co otravují toto fórum, a jak sis mohl všimnout, zvučím na to, co někdo (bohužel ne já osobně) koupil u firmy Prodance, a jsem s tím spokojený. Myslím, že po Tvých výlevech naprosto není zapotřebí, aby z Tebe někdo dělal vola - už jsi se prozradil sám. Možná je to tím, že když jsem já začínal, žádnej Internet neexistoval, ale co si proboha myslíš, že pochytíš na fóru? Myslíš, že bys tímto způsobem mohl například vystudovat medicínu, nebo se vyučit automechanikem?? Zvukařina je normální obor práce pro specializované odborníky, jako cokoli jiného. Jestli Tě to opravdu zajímá, tak se do toho pusť a začni dělat s někým, kdo to umí, a od něj se naučíš. Třeba Ti tady někdo hodí lano, když se optáš. Jestli chceš jenom prudit, tak jdi jinam. Můžu se zeptat na jméno Tvojí kapely, a kde to hrajete, když teda nikoho z nás neznáš?