Fórum

ondra
27.02.2007 09:12
#24263 detail odpovědět

to all. Tady na tom foru se na nic neptej, protože přes půl roku pravidelně toto čtu a zjistil jsem, že je to tu o prdeli a ne o zkušenostech. Taky bláhově čekám na rady nebo zkušenosti jak co hraje vysbírané z fora. Nebo kde s tím hrajou, co to má za zvuk apod.Tady je spousta jakýchsi profíků, kteří neustále dokola spojují všechny možné komponty sortimentu Prodance(už to znám málem nazpaměť) EM hrftd251 horna jdtzfbvjd210i a nebo raděj oerzcbdjke541 tweetr lhjphitnr589186, ale ještě ani jeden neřekl, jak mu to hraje a kde se s tím můžeme setkat. Nikdo mi tu ani kapkou nevylíčil ty vaše pokusy. Nadáváte na šity firem a sami je zřejmě vyrábíte. Dělám 80vystoupení jako muzikant po celé ČR a nevím ani, jestli jsem se z někým z vás tady setkal. Kde vlastně zvučíte, když téměř všady mají PA z firemních bedem ač různých značek. Co vlastně těma polotovarama zvučíte????Je to tu samý elektroinženýr, tak se ale podělte co kde komu jak. V tom Prodance si snad ještě nikdo nekoupil hotovou bednu, to asi jenom já byl ten pitomec, co to koupil a neumí si neumí spájet PA z abecedních písmen. Naštěstí jsou na netu i jiná fora (byť anglicky)kde hodnotí výsledky své práce nebo zboží. Mrzí mě to, byl jsem zvědavý, ale tu se nedovím nic. Obdivuji trpělivost Huberta a P. Hrůzy svámi i když p. Hrůzu nikde nemaj rádi když vzpomenu někde nákupu něj a taky nevím proč. Já si s ním svůj obchod udělal a tím to haslo.