Fórum
Postřehy z PKO Blava DEMO TT .. 1. Aparát postaví 2 lidi. V PKO byly motory na supportu a šlo to fakt rychle. 2. Soft RCF rychle vyhodí data pro každou bednu a opravdu se nemusí moc špekulovat. 3. Basovky nemám rád...teda basovky nad 20 kg ...RCF subbasy se chovájí velmi kultivovaně. I při pokusu o vyvolání extrémní situace nezačnou kreslit, nic nikde nenaráží. Dilema o tom zda \\\"hrajou\\\" kolečka se vede vždy.. Faktem je, že s SB 1000 může manipulovat 1 člověk a RCF TTS 28A raději 2 a kola koukají z bedny. Na kola jsem vysazenej, zabírají místo v autě. Mě osobně se zvuk RCF TTS28A zamlouvá. Bedna je celkem malá a poměr cena/výkon proti např. 4PRO 800.. je výhodný. Zapojeno 2ks na 16A a bez problému. 3. Poslech CD mě uspokojil... Klasické nástroje zněly přirozeně a plně. Kroucení EQ nepřinášelo přílišnou pozitivní změnu. Při pouštění brutálního nářezu bylo možno identifikovat vokály. 4. Zvukařskou práci ne akci nechci moc pitvat. Efekťák byl hodně chudej. Kdybych to tušil, tak jsem vzal komplet RANE. Byla to drobná moje chyba v komunikaci. 5. Kapely..no PARA, to je fakt dobře poštelovaný. Muzikantsky asi jako -121min. Na otestování aparátu fakt dobrý. Doufám, že se zde vyjádří i jiný účastník. Připravuji podobnou akci v CZ. Info bude tento týden.