Fórum

12.02.2007 00:08
#23853 detail odpovědět

TT+ prezentacia PKO: System bol zaveseny v 6 metroch, 6xTTL33-A a 2xTTS28-A a 1xTT25A frontfill. Uhly TTL33-A 22468. Signal z pultu A&H ML4000 isiel cez XTA DP446, a XTA GQ600, suby boli napajane z auxovej zbernice, frontfill bol delayovany. Po zapojeni TTL33-A prekvapili frekvencym rozsahom-hraju skutocne hlboko. Na mensie akcie-CD, moderator hravo postacia. Prijemna je vaha-v dvojici sa array da bezproblemovo postavit. Zvuk CD- basy hraju skvele, presne v strede ale narast spodkov kvoli scitaniu faze. Pekne prekreslene stredy a jemne agresivne vysky. Aparat hral uplne rovno, potom pocas zvukoviek islo dole 250Hz -2.2dB, 4.3kHz az 8kHz -3dB. Potencial sa ale prejavil az okolo polnoci, ked zahrala Para svoj natresk tak ako ma hrat. Aparat isiel odhadujem asi na 80% vykonu, basy obcas kliply, ale napriek tomu bola nadherna rezerva tahat hlavny spev nad kapelu. Ziadne pocutelne skreslenie.Dopredu sa nahrnulo asi 800 ludi, basy sa krasne rozlozili po priestore a pokrytie v oblasti celeho frekvencneho spektra bolo vynikajuce. Co mi vadilo, ze aparat dost hral na podiu. Bol dost blizko, ale nezavezbil ani raz. Skusenost Jirku Jehlara bol problem dostat hally von. Mal som ten isty problem. Dellay-e boli krasne a citatelne, ale hally neskutocne zanikali. Jednotlive nastroje tak isto velmi dobre citatelne a zrozumitelne.V tejto zostave vyborny aparat na stredne velke akcie, s vynikajucim zvukom, rozmermi, hmotnostou a jednoznacne aj cenou. Zaujimave by bolo pocut ho vonku, a pripadne vo vacsej zostave. Ja som bol maximalne spokojny.