Fórum

09.02.2007 10:35
#23807 detail odpovědět

2 Pupy: Aspoň si si počítal, to myslíš, že som ti pomohol a donútilo Ťa prečítať fórum dozadu? To máš u mňa plus :-)) Vieš v noci som už mal mierne nervy, lebo píšem pekný príspevok a slušne napísaný pre tých neustále sa pýtajúcich na AC atď. a on si zmizne po zadaní jedného písmenka zle v capcha. Inde vo fórach to proste vráti s hláškou zle zadaného kódu a nie vymazaním toho čo píšeš. No a teraz k tvojim príspevkom: Ak som dobre čítal všetky tvoje príspevky dozadu, tak by si mal mať dosť cez 30 rokov :-)) (píšem preto 30, aby som Ťa náhodou neurazil ak sa cítiš na 15 a máš 45 :-) a teda by si určite mal ak by si chcel aj na lepšie repráky a aj iné veci. Lenže ja tiež chápem takých čo im stačí aj lacnejší komponent, ale držia sa hesla, že ZA MÁLO PEŇAZÍ BUDE AJ TAK TROŠKU MENEJ MUZIKY a uvedomujú si to. To beriem, ale keď chce niekto po nekonečných radách a odporúčaniach, ako už Ty vravíš Maséra Hubarta od toho niečo viac a nekúpi poriadnu vec, ale ide z blata do kaluže tak Ťa to neštve? O tom to je, chápeš? Teraz ma zase dostal Pepan s tou otázkou na letovanie multipinu. Však ak si ho kúpil, tak mu to musí byť jasné už podľa toho, že sa piny kupujú k tomu zvlášť a nie sú už súčasťou konektora a tak sa letuje najskôr na piny a potom sa zasunú, ale nevadí čo už... A to by som mohol vymenúvať ďalších a aj seba, lebo aj ja sa niekedy spýtam na takú blbosť, ktorú keď si prečítam a následne naštudujem, tak ľutujem, že som to napísal a otravujem s ňou. The End.

AD TT+ Predvádzačka: Mne sa nedá prísť a tak chlapi kukajte a kukajte a ozvite sa: (E-Mi, Peťo, Igor atď...) Však mail píšem vždy :-))