Fórum
to DŠ: Můj Tapco 260FX se chová dle predpokladu stejně, jako popisovali všichni ostatní. Návrat je opravdu o něco slabší (odpovídá těch cca -20dB na ledkách) než bývá zvykem, ale i tak je to myslím plně dostačující vzledem k účelům požívání mixu. Občasné poblikávání clip ledky u efektu nevadí, ale při dalším přidávání už je lehce přebuditelný. Domnívám se, že vestavěný efekt tohoto mixu trochu "nestíhá", čemuž napovídá i dlouhá prodleva při přepínání efektů. Dokonce se mi několikrát stalo, že když jsem to dost "přehulil", tak zůstal efekt přebuzený i po snížení hlasitosti a pomohlo až přepnutí na jiný efekt. Ale to jsou jen spekulace. Jinak vše ostatní na pultu funkuje bezproblémově, žádný šum, mechnická konstrukce perfektní. Osobně jsem se s lepším pultem v této třídě nesetkal a i výbava mě překvapuje. Jen po tom efektu se asi nesmí chtít zázraky (cena slušného efektu bývá vyšší než cena celého mixu). Ještě by mohlo být zajímavé vyzkoušet připojení externího efektu a porovnat returny.